1. בקערה, מערבבים את קמח הקוקוס ונוזל הקוקוס עד שמתקבלת תערובת שניתן לכדרר לכדורים. אם הבצק מתפורר, מוסיפים נוזל בהדרגה.
2. יוצרים כדורים מהתערובת ומניחים בצד.
3. ממיסים את השוקולד יחד עם נוזל הקוקוס במיקרוגל במשך 40 שניות, תוך ערבוב כל 20 שניות.
4. טובלים כל כדור בשוקולד המומס ומניחים על נייר אפייה. ניתן לפזר מעל מעט שבבי קוקוס לקישוט (אופציונלי).
5. מכניסים למקפיא למשך שעתיים לפחות ולאחר מכן שומרים במקרר עד להגשה.