1. מערבבים בקערה את המרכיבים היבשים: קמח שיבולת שועל, קמח שקדים, וקינמון.
2. מוסיפים את המייפל וחמאת השקדים, מערבבים, ומוסיפים את המים בהדרגה עד שמתקבל בצק אחיד.
3. יוצרים כדורים קטנים מהתערובת.
4. ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל (דקה ו-20 שניות) וטובלים בו את הכדורים.
5. מניחים את הכדורים על תבנית ומכניסים למקפיא למשך שעה לפחות.
6. מפזרים מעל מעט קינמון לפני ההגשה.
אופציה ללא חמאת שקדים: מוסיפים יותר מים עד שהבצק מתאחד.
אם משתמשים רק בקמח שיבולת שועל: מוסיפים מעט יותר מים מכיוון שהוא סופח נוזלים יותר.