1. נערבבו את כל מרכיבי הקראסט (קמח עדשים, מייפל, צ'ילי גרוס, מים ומלח) עד לקבלת בלילה אחידה.
2. נטבול את פרחי הכרובית בתערובת כך שכל הפרח יכוסה בציפוי.
3. נסדר את הפרחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ונכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 25-30 דקות.
4. ניתן גם להשתמש באייר פריי: חימום למשך 16 דקות על 180 מעלות.
5. כאשר הכרובית מקבלת ציפוי זהוב וקריספי, נוציא ונגיש.
6. ניתן להחליף את הכרובית בירקות אחרים כמו בטטה, תפוח אדמה, קישוא, או ברוקולי.
תהנו!