לביבות פירה במילוי גבינה בולגרית

מצרכים:

4-5 תפוחי אדמה בינוניים, 4 כפות קורנפלור, כפית מלח, למילוי, גבינה בולגרית, חופן מוצרלה, אופציונאלי: כל מילוי שבא לכם

איך מכינים?

1. חתכו את תפוחי האדמה לקוביות ובשלו במים בסיר עד שאפשר לנעוץ מזלג בקלות.

2. סננו את המים, חכו שיתקרר מעט ומעכו לפירה חלק.

3. הוסיפו את המלח והקורנפלור וערבבו היטב. חכו שיתקרר מעט.

4. טבלו את הידיים במים, קחו חתיכת "בצק" תפוחי אדמה, כדררו ומעכו.

5. מלאו בגבינה בולגרית ומוצרלה, כסו עם עוד בצק וסגרו היטב.

6. טגנו בשמן לא עמוק עד להזהבה משני הצדדים.

למטבל: טחנו גבינה בולגרית, פטרוזיליה, שן שום וחצי לימון בבלנדר למרקם אחיד והגישו לצד הלביבות.

סרטון הכנה: