1. טוחנים את העדשים עם שאר המרכיבים (פיסיליום, שמן זית, לימון, סילאן, מלח, מים) במעבד מזון בפולסים עד לקבלת בצק.
2. מרטיבים את הידיים, יוצרים 4 לחמניות ומפזרים שומשום מעל.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות.
4. מצננים ומגישים.
1. טוחנים את העדשים עם שאר המרכיבים (פיסיליום, שמן זית, לימון, סילאן, מלח, מים) במעבד מזון בפולסים עד לקבלת בצק.
2. מרטיבים את הידיים, יוצרים 4 לחמניות ומפזרים שומשום מעל.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות.
4. מצננים ומגישים.