מגולגלות שוקולד ללא גלוטן מ-5 מרכיבים

מצרכים:

2 כוסות קמח שקדים (כוס של 250 מ"ל), 2 כפות מייפל (או ממתיק אחר), 1 כף חמאת שקדים, 1 ביצה M, למילוי: 100 גרם שוקולד מריר מומס

איך מכינים?

1. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הבצק עד שמתקבל בצק אחיד. אם הבצק דביק מדי, מוסיפים קמח בהדרגה. אם מתפורר מדי, מוסיפים מעט מים בהדרגה.

2. משטחים ומרדדים את הבצק על נייר אפייה לצורת מלבן.

3. מורחים את המילוי (שוקולד מריר מומס או כל ממרח מועדף) על הבצק.

4. מגלגלים בזהירות לגלילה. אם הבצק מתפרק מעט, מהדקים עם הידיים.

5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות טורבו למשך 18 דקות.

6. מצננים מחוץ לתנור למשך 10 דקות. חותכים לרוחב לעובי הרצוי ומגישים.

7. ניתן לפזר מעל אבקת סוכר.

אופציונאלי: טחינה גולמית עם מייפל, ממרח שאוהבים, קינמון עם סוכר, שקדים ואגוזים, מחית פיסטוק

סרטון הכנה: