מגנום הגרסה הביתית

מצרכים:

200 גרם שוקולד מריר מומס (2 חבילות) עם כפית שמן קוקוס, 4 תמרי מג'הול, 1/3 כוס משקה שקדים ללא סוכר (80 מ"ל, או כל נוזל אחר), 1 פחית קרם קוקוס מקוררת (400 מ"ל, רק השכבה המוקשה), 1 כפית קקאו, אופציונאלי: כף אגוזי מלך/בוטנים קצוצים

איך מכינים?

1.מצפים את תבניות המגנום בשוקולד מומס (כולל הקצוות) ומכניסים למקפיא להתייצבות.

2. טוחנים את התמרים עם המשקה שקדים בבלנדר או מעבד מזון. חתיכות קטנות של תמרים זה בסדר.

3. מוסיפים את קרם הקוקוס המוקשה ואת הקקאו וממשיכים לטחון עד לתערובת חלקה.

4. ממלאים את התערובת בתבניות המגנום ומכסים בשכבת שוקולד נוספת. ניתן להוסיף אגוזים קצוצים לשוקולד.

5. מקפיאים למשך מינימום שעתיים.

אופציונאלי: לזלף מעל שוקולד לבן ללא סוכר.

מאחסנים במקפיא ומגישים קר.

סרטון הכנה: