מוקפץ אסייתי ב10 דקות

מצרכים:

חבילת שבבי אורז (או אטריות אורז רחבות/דקות), בצל, 2 שיני שום פרוסות, חצי חבילת טופו (150 גרם) חתוך לקוביות (או כל מנת חלבון), לרוטב:, חצי כוס רוטב סויה ללא גלוטן, רבע כוס מייפל (או סילאן/דבש/סוכר קוקוס), כפית צ'ילי גרוס, גרידת ג'ינג'ר, אופציונלי: כפית קורנפלור להסמכה

איך מכינים?

1. מכינים את האטריות לפי ההוראות שעל האריזה.

2. במקביל, מטגנים בצל עם שום עד שמזהיב.

3. מוסיפים למחבת את הטופו (לאחר ייבוש בנייר סופג וחיתוך לקוביות) וממשיכים לטגן.

4. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ושופכים למחבת יחד עם האטריות המוכנות.

5. מערבבים את הכל במשך דקה על אש גבוהה, ואז מכבים את האש.

מגישים ונהנים!
בתיאבון 🙂

סרטון הכנה: