1. בקערה, מערבבים את המרכיבים הרטובים (אפשר לחמם במיקרוגל ל-30 שניות כדי לעזור לדבש והשמן להתמזג היטב).
2. מוסיפים את המרכיבים היבשים (אבקת אפייה, שיבולת שועל, פצפוצי אורז) ומערבבים היטב עד לתערובת אחידה.
3. יוצקים את התערובת לתבנית מרובעת או מלבנית מרופדת בנייר אפייה ומהדקים היטב לשכבה אחידה.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך 25 דקות, פותחים לבדוק כל 10 דקות כדי לוודא שלא נשרף.
5. מוציאים ומצננים לפחות 10 דקות לפני החיתוך.
חותכים למלבנים ומגישים.