1. ערבבו את הקמח והקקאו בקערה.
2. הוסיפו את המייפל והביצה וערבבו לבצק אחיד.
3. אם הבצק מתפורר, הוסיפו מעט מים.
4. כדררו לעיגולים קטנים והניחו על תבנית.
5. אפו בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15 דקות.
6. אחסנו בקופסה אטומה מחוץ למקרר.
1. ערבבו את הקמח והקקאו בקערה.
2. הוסיפו את המייפל והביצה וערבבו לבצק אחיד.
3. אם הבצק מתפורר, הוסיפו מעט מים.
4. כדררו לעיגולים קטנים והניחו על תבנית.
5. אפו בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15 דקות.
6. אחסנו בקופסה אטומה מחוץ למקרר.