סופלה בלי קמח מ-4 מרכיבים

מצרכים:

1 כף גדושה קקאו (או 3 קוביות שוקולד מומסות), 1 חלבון ביצה, 2 כפות מייפל (או ממתיק נוזלי אחר), 1 כפית מלאה חמאת שקדים, אופציונאלי: קוביית שוקולד פנימית, גלידה מעל

איך מכינים?

1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד לקבלת בלילה אחידה ולא נוזלית מדי. אם הבלילה נוזלית, מוסיפים עוד חמאת שקדים.
2. יוצקים את הבלילה לכוס סופלה מותאמת לתנור. ניתן להכניס קוביית שוקולד למרכז.
3. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות טורבו למשך 10-11 דקות.
4. לאחר האפייה, מניחים לסופלה להתייצב ולהתקרר במשך 5 דקות.
5. ניתן להגיש עם גלידה מעל.
6. תהנו!

סרטון הכנה: