עוגיות בננה מ-3 מרכיבים

מצרכים:

2 בננות בשלות, 1 כוס שיבולת שועל דקה (ללא גלוטן), אופציונאלי: 1 כפית תמצית וניל, שוקולד קצוץ, אגוזים, שקדים, קינמון, קקאו, חמוציות, ממתיק כלשהו

איך מכינים?

1. מועכים את הבננות בקערה עד שהן הופכות למחית.
2. מוסיפים את שיבולת השועל ושאר המרכיבים (אם משתמשים) ומערבבים עד שהתערובת אחידה.
3. יוצרים עוגיות בעזרת 2 כפות מהתערובת (או סקופר לעוגיות) ומניחים על נייר אפייה משומן קלות.
4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות טורבו למשך 15 דקות.
5. מצננים את העוגיות למשך 5 דקות לפני ההגשה.
הכמות מספיקה ל-7 עוגיות.

סרטון הכנה: