1. ממיסים את השוקולד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, תוך ערבוב בכל פעם, עד שהוא הופך נוזלי. ניתן להוסיף מעט שמן להמסה קלה יותר.
2. מוסיפים את הביצים לשוקולד המומס ומערבבים עד למרקם אחיד.
3. מוסיפים את קמח השקדים (ואת חמאת השקדים/בוטנים אם משתמשים) ומערבבים עד שהבלילה חלקה. הבלילה לא אמורה להיות בצקית.
4. יוצקים לתבנית עם נייר אפייה, בכל פעם כף גדושה ליצירת עוגיות.
5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 8-9 דקות.
6. מצננים למשך 10 דקות לפני ההגשה.
אופציונאלי: מפזרים מעל שוקולד צ'יפס או אבקת סוכר.