1. מכינים בצק מבטטה וקמח שיבולת שועל. אם דביק, מוסיפים קמח.
2. משטחים לצורת פיצה ואופים ב-180 מעלות למשך 15 דקות.
3. מוסיפים את התוספות ומחזירים לתנור ל-5 דקות נוספות.
1. מכינים בצק מבטטה וקמח שיבולת שועל. אם דביק, מוסיפים קמח.
2. משטחים לצורת פיצה ואופים ב-180 מעלות למשך 15 דקות.
3. מוסיפים את התוספות ומחזירים לתנור ל-5 דקות נוספות.
הפרטיות שלכם חשובה לנו לידיעתכם, באתר זה נעשה שימוש ב"קבצי עוגיות" (cookies) וכלים דומים אחרים על מנת לספק לכם חווית גלישה טובה יותר, תוכן מותאם אישית וביצוע ניתוחים סטטיסטיים. למידע נוסף ניתן לעיין במדיניות הפרטיות שלנו