1. במחבת רחבה נטגן קלות את השום הכתוש עם מלח וצ'ילי על אש בינונית.
2. נוסיף את רוטב העגבניות, נוזל הקוקוס, מעט מלח נוסף, והממתיק. נערבב היטב.
3. נוסיף את הפסטה לסיר ונמזוג מעל כ-2 כוסות מים רותחים. נכסה את הסיר.
4. כל 5 דקות נפתח לערבב, כדי למנוע מהפסטה להידבק לתחתית הסיר. אם הרוטב מצטמצם והפסטה לא מוכנה, נוסיף עוד מים רותחים ותיבול לפי הצורך.
5. ברגע שהפסטה מוכנה והרוטב קרמי, נסיר מהאש ונניח להתקרר קלות.
6. נגיש בקערות עם גבינה מעל, אם רוצים.
תהנו!