קארי טופו ב-15 דקות

זה מתכון בסיסי לקארי. אתן יכולות להוסיף כל ירק שאתן אוהבות פנימה (בטטה, גזר, אפונה, חומוס וכ׳ו) תהנו. כי זו לגמרי מנה שתפסה חלק עיק(א)רי בקיבה שלי בשבוע האחרון ..

מצרכים:

חבילת טופו במרקם קשה (אפשר להמיר בכל מקור חלבון), רבע כוס קורנפלור, 400 מ"ל נוזל קוקוס, 4 שיני שום כתושות, כף מחית קארי צהובה (אפשר להמיר במחית קארי אדומה/ירוקה), חופן נענע (או בזיליקום), כף מייפל/דבש/כל ממתיק, חצי לימון, אופציונאלי: חמאת בוטנים טבעית, צ'ילי חריף, קינמון, רוטב סויה

איך מכינים?

1. קרעו את הטופו לחתיכות וייבשו בעזרת נייר סופג. צפו בקורנפלור.

2. במחבת רחבה טגנו את שיני השום הכתושות והוסיפו את מחית הקארי. טגנו עד שהמחית מתמזגת היטב.

3. הוסיפו את הטופו למחבת וטגנו עד שהוא הופך מעט קריספי.

4. הוסיפו את נוזל הקוקוס, הנענע, המייפל והלימון. ערבבו היטב.

5. כסו את המחבת, הורידו לאש בינונית-נמוכה, ובשלו למשך 10 דקות. פתחו לערבב מדי פעם.

6. הגישו מעל אורז, קינואה או כל קטנייה שאוהבים. תהנו!

סרטון הכנה: