1. טחנו את כל מרכיבי האיולי בבלנדר עד לקבלת מרקם חלק. אחסנו בצנצנת אטומה במקרר עד 3 ימים.
2. בסיר, בשלו את הקינואה עם המים כ-15 דקות עד שהיא רכה. אם צריך, הוסיפו מים.
3. חתכו את הירקות דק.
4. ערבבו את הקינואה עם הירקות, זלפו מעל את האיולי והגישו.
1. טחנו את כל מרכיבי האיולי בבלנדר עד לקבלת מרקם חלק. אחסנו בצנצנת אטומה במקרר עד 3 ימים.
2. בסיר, בשלו את הקינואה עם המים כ-15 דקות עד שהיא רכה. אם צריך, הוסיפו מים.
3. חתכו את הירקות דק.
4. ערבבו את הקינואה עם הירקות, זלפו מעל את האיולי והגישו.